Missing peace chaipainterDe naam zegt het al…De ontbrekende vrede. Dat de vrede ontbreekt is natuurlijk een open deur intrappen. Er iets aan doen ligt een stuk lastiger. De ontbrekende vrede wordt vaak gevoed door ontbrekende informatie.Als je een stuk informatie mist, kan dit  gemakkelijk leiden tot verkeerde conclusies. Iemand die zich inzet voor het verzamelen van ontbrekende informatie is Yochanan Visser. Yochanan werkt als journalist voor Western Journalism en is de drijvende kracht achter de organisatie Missing Peace.

Een organisatie die zich inzet voor juiste berichtgeving vanuit Israel en het Midden Oosten.

In de media, maar ook op politiek niveau worden vaak verkeerde conclusies getrokken , op basis van incomplete informatie.Door zijn toedoen zijn er al heel wat vragen gesteld in de Tweede kamer en heeft rectificatie plaats gevonden van informatie. Er mist vaak een stukje informatie wat leid tot een missende vrede….

Missing Peace ChaipainterDit is de reden dat ik mijn stukje bij wil dragen, om de missende informatie mogelijk te maken. Dus verkoop ik aan U Missing Peaces! De stukjes zijn allen originele houten puzzelstukjes welke bewerkt zijn tot een uniek sieraad.Met de aankoop van Uw Missing Peace steunt U direct de organisatie Missing Peace. Daarnaast  koopt U een heel origineel cadeau voor een geliefde en kunt U hem of haar laten weten hoe gewaardeerd zij zijn!

U kunt een kaartje bij (laten) voegen met één van de volgende teksten:

  • Je bent mijn stuk  !
  • Jij bent een heel belangrijk stuk van mijn leven!
  • Zonder jou ben ik niet compleet!
  • Een blanco kaartje

Chainpainter Missing Peace

 

De missing Peaces op mijn website zijn te bestellen op basis van foto nummer. Deze zijn klaar om cadeau te geven ! Heeft U speciale wensen, dan is dat ook mogelijk. Wat te denken van een serie broches voor een dameskoor bijvoorbeeld, of voor een speciaal evenement ?

In dat geval, wel graag op tijd bestellen, want ze worden echt allemaal met de hand gemaakt en dat kan ik nu eenmaal niet tussen twee kopjes thee door klaren…en dan moeten ze natuurlijk ook nog goed drogen !

Voor vragen of bestellen stuurt U een mailtje naar: info@chaipainter.nl

Veel plezier met Uw aanschaf!